submenu

Brushlettering - vorming

Brushlettering is een moderne en erg toegankelijke vorm van kalligrafie. We maken kennis met de verschillende materialen die gebruikt kunnen worden en leren hoe we door druk uit te oefenen of de flexibele penpunt dikke en dunne lijnen kunnen maken. Daarna gaan we aan de slag met de basisvormen en maken onze eerste letters. Met een paar eenvoudige tips leren we mooie kleurovergangen maken. Na de kennismakingsles ben je klaar om je thuis op eigen tempo verder uit te leven.

Er is voldoende materiaal aanwezig om te testen en te experimenteren tijdens de workshop. Je kan ter plaatse ook een pakketje met basismaterialen ter waarde van ongeveer tien euro aankopen om thuis mee verder te werken. Linkshandigheid is geen probleem. Geef dit wel even door bij inschrijving i.v.m. de aanschaf van aangepast materiaal. Zelf mee te brengen materiaal: schrijfpotlood (hb), gom, balpen en papier om notities te nemen.

I.s.m. Avansa (vroeger Archeduc)

datum

  • uitverkocht

praktische info

genre

vorming

adres

GC de Bosuil
Witherendreef 1
3090 Overijse

prijs

  • Voorverkoop: 12 euro
Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands.Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.