submenu

programma - muziek

pagina 1 van 2 volgende pagina

Duo Adentro - Beste Buren tuinfestival - Jezus-Eik Kermis

Duo Adentro in het Beste Buren tuinfestival! Adentro staat voor de verrassende ontmoeting van klassieke gitaar en piano. Een nieuwe en unieke samenklank die luisteraars verwondert en binnenin raakt. Saskia en Maarten zoeken muzikale sprankels en delen die graag met hun publiek.
07 sep
20.00 uur

Stefano Cinti & band - Beste Buren tuinfestival - Jezus-Eik Kermis

uitverkocht
Stefano Cinti & band in Beste Buren tuinfestival. De inspiratie voor zijn teksten haalt hij uit alledaagse dingen, reizen en ontmoetingen. Zijn inspiratie komt dus verschillende hoeken en dit kenmerkt ook zijn stijl: van samba tot folk, van swing tot wereldmuziek.
08 sep
20.00 uur

Stoomboot - Beste Buren tuinfestival - Jezus-Eik Kermis

Stoomboot in Beste Buren tuinfestival. Zwarte doos is het derde album van Niels Boutsen, de man achter Stoomboot. Hij is intussen 5 jaar onderweg en vindt moeiteloos zijn plaats in het hedendaagse kleinkunstlandschap.
08 sep
20.00 uur

Johny Voners & band - Et alors ... en dan ... Voners!

‘Xavierke’ is ondertussen ook bekend als gepassioneerde zanger. In deze nieuwe show brengt Voners Nederlandstalige versies van liedjes van ‘zijn’ Charles Aznavour. Een tour de chant doorspekt met miniconferences. Innemend, warm en grappig.
18 okt
14.00 uur

Michel Wuyts & Geert Vandenbon - Dag en nacht koers

Koers is overdag een circus vol drama en helden. ‘s Avonds vallen de maskers. Michel Wuyts fietst als geen ander door het hoofd van de grootste karakters, en deelt hun verhalen vol ambities, blessures en twijfels. Grote verhalen en leuke weetjes. Soms grappig, dan weer pijnlijk.
26 okt
20.30 uur

Overijse Concert Band - *****sterren concert

Een wervelend muzikaal spektakel met vijf lokale sterren die bewezen hebben een concertband aan te kunnen, vlot aan elkaar geknoopt door showmaster Lennaert Segers. De finale van Overijse’s got talent! Gebruik jouw golden buzzer voor een ticket!
22 dec
20.30 uur
pagina 1 van 2 volgende pagina