submenu

Week van de Belgische Muziek - 01/03/2021

Ook de Bosuil deed mee!

Ook de Bosuil deed mee aan de week van de Belgische Muziek! We hebben achter de schermen opnames gemaakt van enkele artiesten uit de regio: Astrid 'Nenukaf' Callens, Stoomboot en het Roeland Celis Trio.

De Week van de Belgische Muziek zit er ondertussen op en WAUW! Wat een week! Op radio en tv, in lokale muziekwinkels, concertzalen en clubs tot in scholen, cultuur- en gemeenschapscentra, jeugdhuizen en bibliotheken: overal kreeg Belgische muziek nog eens de liefde die ze al bijna een jaar moet missen, en dat deed deugd. Van muzikant tot muziekliefhebber, iédereen deed mee - Ook de Bosuil.

We hebben achter de schermen opnames gemaakt van enkele artiesten uit de regio: Astrid 'Nenukaf' Callens, Stoomboot en het Roeland Celis Trio. Van de laatste zijn we de opnames nog aan het fine-tunen, de opnames van Nenukaf en Stoomboot staan al op onze Facebookpagina en het YouTube kanaal.

Aftermovie 

De organisatie van de Week van de Belgische Muziek heeft de hoogtepunten van deze speciale week gebundeld in een aftermovie. Deze was, als afsluiter van de week, na een speciale uitzending van de Toots Sessies op Canvas te zien. Geniet mee en deel hem gerust

 

Online 

 Ook online leefde de Week van de Belgische muziek enorm: gebundeld onder de hashtag #weekvandebelgischemuziek werd er massaal op los geshared en geliked. We maken momenteel volop de balans op, maar op Instagram, Twitter en Facebook werd de # alvast zo’n 5000 keer gebruikt! Zelf een kijkje nemen? Scroll erop los op onze social media wall op weekvandebelgischemuziek.be.

 

Ode aan de Belgische muziek

 Op Valentijn - als afsluiter van deze prachtige week - brachten artiesten overal te lande vanop het balkon, voordeur, in de tuin of op de stoep een eigen versie van hun favoriete Belgische nummer. De liefde klonk luid! Check hier de hartverwarmende aftermovie. Deel erop los en spread the love. Super bedankt om mee op te roepen en mensen warm te maken hun liefde te betuigen. 

#weekvandebelgischemuziek