Vacature

Eetcafé de Moelie in Linkebeek zoekt uitbater

10/11/23

Horecatalent gezocht in groene en Vlaamse rand rond Brussel

gcdemoelie

Vzw ‘de Rand’ zoekt een nieuwe zelfstandige uitbater voor haar eetcafé in het plaatselijke gemeenschapscentrum GC de Moelie. Het eetcafé is een levendige ontmoetingsplaats in het hart van Linkebeek, een groene gemeente op een boogscheut van Brussel. We verwachten een klantvriendelijke houding naar bezoekers en verenigingen toe. Er is ook ruimte om eigen commerciële activiteiten uit te bouwen. We staan zeker open voor suggesties!


De café-uitrusting met ingerichte keuken is aanwezig en een ruime uitbaterswoning staat ter beschikking.


Geïnteresseerd?

Vraag snel de infobundel op en stuur je kandidatuur met cv en motivatiebrief uiterlijk op 15 december naar Stefaan Gunst, Kaasmarkt 75, 1780 Wemmel, stefaan.gunst@derand.be, 0495/150 490. De infobundel is ook verkrijgbaar aan het onthaal van de Moelie. (Meer info op www.demoelie.be)

Meer nieuws

 • Uit het centrum
  herfstsluiting

  Herfstsluiting

  24/10/23

  Tijdens de herfstvakantie (30/10 tot 5/11) zal ons onthaal even met vakantie zijn. Maar maak je geen zorgen! We staan weer klaar om je te verwelkomen zodra de vakantie voorbij is. Geniet van een ontspannen en gezellige herfstvakantie!

 • Uit het centrum

  Registratie UiTPAS-houder

  06/06/23

  Ben je een UiTPAS-houder? Registreer dan eerst je UiTPAS in het nieuwe ticketingsysteem en geniet van 10% korting op de basisprijs!

  Klik hier om je te registreren.

 • Uit het centrum

  Zaalverhuur

  20/04/23

  Wil je graag in de rand rond Brussel vergaderen of een evenement organiseren? Zoek je ruimte voor een opleiding met je personeel, je leden, je klanten …? In GC de Bosuil in Jezus-Eik vind je een assortiment vergaderzalen en polyvalente ruimten.