Kookworkshops Klimaatnetwerk

21/11 en 21/12

Verwarmend Indiaas Diner - vrijdag 21 november

Laat je verwennen door de rijke smaken van een Indiaas diner, waar geurige kruiden en kleurrijke gerechten samenkomen. Ik verwelkom je met een warme citroen rasam als voorgerecht. Daarna bereiden we de gevulde paratha’s, kadduki sabzi (pompoen sabzi), en de coconut burfi voor dessert. Het overschot mag je mee naar huis nemen, als je je lunchdoos meeneemt.

Kerstbrunch met diverse tapas - zondag 21 december

In deze workshop ontdekken we een variëteit aan patées uit verschillende keukens, zoals de Hongaarse kõrözött, vispatée, zelfgemaakte verse kaas, sauerkraut salade, groenten en kaas kefta. Je dessert zal een heerlijke cheescake zijn. Ideaal om nieuwe ideeën op te doen voor de brunchen gedurende de feestdagen en samen te genieten.

Datums

Prijzen

  • Basistarief: € 35,00

Locatie

GC de Bosuil
Witherendreef 1
3090 Overijse

Ontdek ook