Ouder-kindyoga

vorming

Zet de tijd even stil en geniet samen met je kind van een uurtje rust en spel. Tijdens deze lessenreeks maak je tijd voor je (klein)kind en ontdek je de voordelen van kinderyoga. Samen plezier beleven op het niveau van je (klein)kind en op een speelse manier zintuigen ontdekken en grenzen verleggen. Niets moet. Ervaring is niet nodig.

Graag deze info in een andere taal?

Deze pagina is ook beschikbaar in: fr / de / en

ouder kind yoga
elke janssens

Datums

Prijzen

  • Volwassenen: €6,00
  • Kind: €6,00

Locatie

GC de Bosuil
Witherendreef 1
3090 Overijse

Doelgroep

Kinderen, Familie

We hebben het allemaal druk. We rennen van school naar werk en terug, naar de supermarkt, de fitness, … Echte tijd voor elkaar is vaak kort. Door yoga met je kind te doen, neem je de tijd om echt contact te maken met je kind. Zonder woorden en in spelvorm op het niveau van je kind.

Elke les is opgebouwd rond één thema dat terugkomt in een spel. Hierin verwerken we verschillende yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, een verhaal, een relaxatie of massage. Spelenderwijs maak je kennis met de voordelen van kinderyoga. Jullie genieten er samen van.

De ideale leeftijd van het kind is tussen 5 en 12 jaar.

Deze cursus wordt gegeven door Elke Janssens en Elise. Zij volgde een opleiding als docente kinderyoga bij CVAO en Kreakatau en als Relax Kids coach in Nederland. Ze begeleidt al 6 jaar kinderyogales en yogazomerkampen.

Neem een matje, dekentje en kussen mee.

Zondag 11 en 25/9, 9 & 23/10 & 20/11

Van 10.00 u tot 12.00 u

Prijs: €6/pp/les of €45 voor 2 pers voor 5 lessen

Ontdek ook