submenu

programma

We maken deze evenementen coronaproof. Daarvoor hebben we ook jullie hulp nodig.

  1. Voel je je ziek? Blijf thuis!
  2. Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in de Bosuil.
  3. Respecteer de 1.5 m afstand bij mensen die niet tot je bubbel behoren.
  4. Draag een mondmasker.

Er zijn echter kinderen en volwassenen die een verhoogd risico hebben. Twijfel je of je daartoe behoort? Kijk dan hier voor meer info: (kinderen/volwassenen).

Connie Neefs en Hannelore - 't Is een mooi verhaal

afgelast
Moeder Connie en dochter Hannelore kijken naar het leven, de liefde, vriendschap, werk, reizen, dromen, kinderen, het dorp, de stad, huis en thuis. Begeleiding: pianist Eric De Vos.
Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
11 mrt
14.00 uur

Escaperoom - de auditie

12 mrt tot 17 mrt
2 rollen. 1 film. 30 minuten auditietijd. Welk lokaal acteer- en stunttalent bleef tot nu toe onder de radar? Dat willen we met de Bosuil graag achterhalen. Ben je 16 jaar of ouder? Waag dan je kans en schrijf je in voor de auditie van de nieuwe film 'Hourglass'.
12 mrt

Karikaturist Marin - Cultuur Container

Selfies – daar heeft iedereen er al honderden op zijn of haar GSM. Laat nu eens naar je kijken door een kunstenaar die in 5 minuten een leuke cartoon van je maakt.
14 mrt
12.00 uur

Paaseierenzoektocht *coronaveilig* - I.s.m. Gezinsbond Overijse

uitverkocht
We hebben een verassende wandeling voor jullie uitgestippeld (ook ok voor de buggy). In jouw contactbubbel vertrek je op het afgesproken uur aan de overkant van GC de Bosuil en tijdens de zoektocht naar paaseitjes kom je tal van leuke acts tegen.
vliegicoon
03 apr
10.00 uur

Metejoor - Chiro 60 jaar

Hoe het programma er precies zal uitzien, hangt van de maatregelen af op dat moment. Wij werken aan het programma en hopen dat snel met jou te kunnen communiceren.
24 apr

Rake Klappen - Klauterstout

Twee bouwvakkers willen een bouwproject afronden, zonder dat de opzichter erachter komt dat de vloer van lava is. Acrobatieën stapelen zich op in een circus van misverstanden. Locatie: Kamp Kwadraat.
25 apr
11.00 uur

Rake Klappen - Klauterstout

Twee bouwvakkers willen een bouwproject afronden, zonder dat de opzichter erachter komt dat de vloer van lava is. Acrobatieën stapelen zich op in een circus van misverstanden. Locatie: Kamp Kwadraat.
25 apr
12.30 uur

Juweeltjes uit vilt - Jonna Crea-atelier

Vilt is een prachtig materiaal en wij gaan er vandaag mee aan de slag. We maken zelf vilten en verwerken het dan tot een prachtig juweeltje.
Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
vliegicoon
16 mei
10.00 uur

Sprookjes Enzo - Click (3+)

uitverkocht
Licht aan, click! Het startsein van een lichtgevend acrobatisch sprookje. Betoverend voor de allerkleinsten. Kom met lichtjes in je ogen. Wij zorgen voor de lampjes. Licht uit, click!
vliegicoon
16 mei
11.00 uur

Ellen Smets Theater - Vreemde vogel (2+)

Teun en Tijn trekken de wijde wereld in. Wat zijn al die geluiden? En wat is dat voor een vreemde vogel? Is hij ziek, op zoek, wat wil hij toch? Een leuke voorstelling voor de allerkleinsten.
vliegicoon
30 mei
11.00 uur