Ticketinfo

Druivenabonnement

Bestel je tickets voor 4 voorstellingen (of meer) uit het hele aanbod van GC de Bosuil (Jezus-Eik), CC Den Blank (Overijse) en GC Felix Sohie (Hoeilaart)? Dan krijg je automatisch onze speciale abonnementsprijs.

Abonnementen reserveren kan vanaf vrijdag 10 juni 2022 om 9 uur.

Sinds 1 januari 2020 werken de gemeenten Huldenberg, Bertem, Hoeilaart, Overijse en Tervuren en vzw 'de Rand' nauw samen in een intergemeentelijke samenwerking (IGS). Die kreeg de naam IGS Vrijetijdsregio Druivenstreek. Onder deze noemer bundelen we onze krachten én versterken we het vrijetijdsaanbod uit de Druivenstreek.

Voor het eerst vind je in deze brochure een mooi overzicht van alle culturele activiteiten in wellicht de mooiste streek van Vlaanderen. Wil je meer gericht zoeken op ‘wat’, ‘waar’ of ‘wanneer’? Dat kan online via de websites van de gemeenschaps- en cultuurcentra of de verschillende gemeenten.


Losse tickets

De verkoop van losse tickets start op vrijdag 10 juni 2022 om 9 uur.

Bestellen

Online

Klik op programma om alle evenementen te zien. Klik daarna op een evenement waar je tickets voor wilt kopen, dan zie je de knop ‘tickets’. Klik op deze knop en volg de instructies om tickets te kopen.

Print je ticket thuis zelf. Op elk ticket staat een unieke barcode. We scannen die code bij de ingang.
Check voor je komt waar het evenement plaatsvindt. Het adres vind je op je ticket.

Balie

De medewerkers van het onthaal staan voor je klaar tijdens onze openingsuren.

Telefoon

Bel ons via 02 657 31 79.


UiTPAS

De UiTPAS Druivenstreek is de vrijetijdspas voor Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse, Tervuren en de GC de Bosuil, de Kam en de Lijsterbes. De UiTPAS Druivenstreek daagt je uit om deel te nemen aan het vrijetijdsaanbod in de regio met heel wat mogelijkheden. Zo kan je, bij elke deelname aan een UiTPAS-activiteit, punten sparen. Die kan je nadien omruilen tegen tal van voordelen.

Op de verschillende gemeentelijke websites vind je het overzicht van de UiTPAS-activiteiten waarmee je punten kan sparen. Maar je kan met je UiTPAS ook buiten de regio, in andere deelnemende gemeenten, terecht om punten te sparen en om te ruilen. Alleen maar voordelen dus!


Betalen

Online

  • Bancontact / Mister Cash
  • Kredietkaart (VISA / Mastercard)
  • Overschrijving

Aan het onthaal

  • Cash
  • Bancontact
  • Overschrijving
  • RandUitcheques (beperkt in aantal per order)
  • Sodexo-cultuurcheque (enkel de Sodexo sport & culture pass)

Let op: Je moet binnen de 10 dagen betalen. Daarna is je reservatie geannuleerd.