Ticketinfo

Cultuurbrochure Druivenstreek

De cultuurbrochure 2023-2024 van GC de Bosuil heet voortaan cultuurbrochure Druivenstreek en bundelt naast het aanbod van de Bosuil dat van nog 5 andere cultuurhuizen: de Lijsterbes, de Kam, De Warandepoort, Felix Sohie en Den Blank.

Vanaf dit jaar bieden we geen abonnementsformule meer aan, maar zetten we volop in op de UiTPAS. Als UiTPAS-houder krijg je 10% korting op het basistarief bij de aankoop van tickets. Registreer je UiTPAS en de korting wordt automatisch verrekend. Klik hier om je UiTPAS te registreren.

Een UiTPAS kan je kopen aan de balies van een van de cultuurhuizen en kost 5 euro. Vergeet zeker niet bij iedere voorstelling je UiTPAS te scannen want hiermee spaar je punten die je nadien kan omruilen in leuke voordelen.

Voor inwoners van de Druivenstreek met een beperkt budget is er een UiTPAS met kansentarief: dan betaal je slechts 20% van het basistarief op tal van activiteiten en evenementen in onze regio. Tickets voor inwoners met een UiTPAS met kansentarief zijn te koop aan de balie.

De ticketverkoop start op vrijdag 9 juni 2023 om 9 uur.


Bestellen

Online

Klik op programma om alle evenementen te zien. Klik daarna op een evenement waar je tickets voor wilt kopen, dan zie je de knop ‘tickets’. Klik op deze knop en volg de instructies om tickets te kopen. Ons ticketingsysteem voorziet een persoonlijke omgeving, je vindt er al je tickets en info terug, je kan er tickets downloaden of doorsturen naar je vrienden. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken. Als het systeem zegt dat je login e-mailadres al bestaat, dan druk je op 'wachtwoord vergeten' en vraag je een nieuw wachtwoord aan.

Print je ticket thuis zelf. Op elk ticket staat een unieke barcode. We scannen die code bij de ingang.
Check voor je komt waar het evenement plaatsvindt. Het adres vind je op je ticket.

Balie

De medewerkers van het onthaal staan voor je klaar tijdens onze openingsuren.

Telefoon

Bel ons via 02/657 31 79


UiTPAS

De UiTPAS Druivenstreek is de vrijetijdspas voor Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse, Tervuren en de GC de Bosuil, de Kam en de Lijsterbes. De UiTPAS Druivenstreek daagt je uit om deel te nemen aan het vrijetijdsaanbod in de regio met heel wat mogelijkheden. Zo kan je, bij elke deelname aan een UiTPAS-activiteit, punten sparen. Die kan je nadien omruilen tegen tal van voordelen.

Op de verschillende gemeentelijke websites vind je het overzicht van de UiTPAS-activiteiten waar je punten kan sparen. Maar je kan met je UiTPAS ook buiten de regio, in andere deelnemende gemeenten, terecht om punten te sparen en om te ruilen. Alleen maar voordelen dus!


Betalen

Online

  • Bancontact / Mister Cash
  • Kredietkaart (VISA / Mastercard)
  • Overschrijving

Aan het onthaal

  • Cash
  • Bancontact
  • Overschrijving
  • RandUitcheques (beperkt in aantal per order)
  • Pluxee Sport & Culture kaart (vroeger gekend als de Sodexo sport & culture pass)

Let op: Je moet binnen de 10 dagen betalen. Daarna is je reservatie geannuleerd.