Nieuws

 • Vacature
  jeroen techniek

  Vacature theatertechnieker GC de Bosuil

  08/06/23

  Vzw ‘de Rand’ zet in opdracht van de Vlaamse overheid en de provincie Vlaams-Brabant in op het Nederlands als verbindende taal én op gemeenschapsvorming in de Vlaamse Rand. Dat gebeurt via 5 pijlers, waaronder het beheren van 7 gemeenschapscentra.

  De gemeenschapscentra ondersteunen het plaatselijke verenigingsleven en bieden een kwaliteitsvol cultureel programma aan dat ook de internationale en anderstalige inwoners van de Rand aanspreekt. Voor die opdracht zoeken wij in het gemeenschapscentrum de Bosuil in Jezus-Eik een theatertechieker.

 • Uit het centrum

  Registratie UiTPAS-houder

  06/06/23

  Ben je een UiTPAS-houder? Registreer dan eerst je UiTPAS in het nieuwe ticketingsysteem en geniet van 10% korting op de basisprijs!

  Klik hier om je te registreren.

 • Uit het centrum

  Nieuw ticketsysteem online

  02/06/23

  Een nieuw ticketingsysteem voor het aankomende nieuwe seizoen.

 • Uit het centrum

  Infomarkt herinrichting dorpskern Jezus-Eik 8 juni 2023

  31/05/23

  De Werkvennootschap organiseert op donderdag 8 juni van 17 u tot 21 u een infomarkt over de werken voor de herinrichting van de dorpskern van Jezus-Eik die na het bouwverlof opgestart zullen worden. De infomarkt kwam er op vraag van de Dorpsraad Jezus-Eik en vindt plaats in GC De Bosuil. Je kan doorlopend langskomen. De experten van de Werkvennootschap geven je graag een woordje uitleg over de geplande werken en beantwoorden je vragen.

 • Uit het centrum

  Plek voor de blok

  26/05/23

  Van dinsdag 30 mei tem vrijdag 30 juni kan je komen blokken in GC De Bosuil tussen 8u en 22u. Er zijn 10 plaatsen beschikbaar.

  Klik hier om je in te schrijven.

 • Uit het centrum

  Zaalverhuur

  20/04/23

  Wil je graag in de rand rond Brussel vergaderen of een evenement organiseren? Zoek je ruimte voor een opleiding met je personeel, je leden, je klanten …? In GC de Bosuil in Jezus-Eik vind je een assortiment vergaderzalen en polyvalente ruimten. 

 • vzw 'de Rand'

  Jaarbeeld 2022

  16/04/23

  We hebben het voorbije jaar niet stilgezeten. We schreven, organiseerden, informeerden, investeerden, renoveerden, fietsten, liketen ... Kortom, het hele team van vzw 'de Rand' heeft er een productief jaar van gemaakt. Aan de hand van een 40-tal cijfers, feiten en weetjes blikken we terug op de hoogtepunten van 2022.

 • Uit het centrum

  Spelletjesavonden

  03/04/23

  Ben jij ook zo verzot op gezelschapsspelen? Kom dan samen met vrienden/familie naar de patio van GC de Bosuil voor een gezellige avond. Tilly (of Nora) is de gastvrouw en heeft best wel wat spelletjes meegebracht, maar neem gerust je eigen gezelschapsspel mee!

  Donderdag 27/04, 25/05 & 29/06

  20.00 uur

 • Uit het centrum

  GC de Bosuil zegt'Hier niet' tegen online haatspraak

  02/03/23

  Wij ondertekenden net als meer dan 600 andere bedrijven, merken en profielen het charter tegen online haatspraak en beledigingen op Hierniet.be.