Nieuws

 • Uit het centrum

  Taalkampjes tijdens de zomer

  23/02/24

  Op zoek naar een leuk Nederlands taalkamp vol avontuur? Van 19 tot 23 augustus en van 26 tot 30 augustus slaan we de handen in elkaar met SPORT EN OPLEIDING VZW om jouw kinderen een week lang te laten genieten van taal en spel!

  Locatie: GC de Bosuil

  Leeftijd: 3de kleuterklas tot 6e leerjaar

  Prijs: €150

  Uren: 08:00 - 17:00 u

  Inschrijven kan via de website van Sport en Opleiding vzw:

  www.sportenopleiding.be

 • vzw 'de Rand'

  Vacature logistiek-technisch medewerker - GC de Boesdaalhoeve

  15/02/24

  Hou je van een afwisselend takenpakket, een flexibel werkrooster, heb je een hart voor het gemeenschapsleven en cultuur en heb je talent voor techniek en onderhoud? Twijfel dan niet en stel je kandidaat voor deze allround functie van logistiek-technisch medewerker.

 • Uit het centrum

  UiTPAS bij GC de Bosuil

  25/01/24

  Ken je UiTPAS al? Dat is je voordeelpas voor cultuur en vrije tijd. Spaar punten bij heel wat activiteiten in de Druivenstreek (ook bij ons!) en ruil ze om voor leuke voordelen. Bovendien krijgen mensen met een beperkt budget met UiTPAS straffe kortingen op alle activiteiten. En dankzij de handige UiTPAS-app heb je je UiTPAS altijd bij de hand.

  Je kan de UiTPAS-app gratis downloaden via de app-store of via uitpas.be/app.

  Ben je een UiTPAS-houder? Registreer dan eerst je UiTPAS in het nieuwe ticketingsysteem en geniet van 10% korting op de basisprijs!

  Klik hier om je te registreren.

 • Uit het centrum

  Zaalverhuur

  20/04/23

  Wil je graag in de rand rond Brussel vergaderen of een evenement organiseren? Zoek je ruimte voor een opleiding met je personeel, je leden, je klanten …? In GC de Bosuil in Jezus-Eik vind je een assortiment vergaderzalen en polyvalente ruimten.

 • vzw 'de Rand'

  Jaarbeeld 2022

  16/04/23

  We hebben het voorbije jaar niet stilgezeten. We schreven, organiseerden, informeerden, investeerden, renoveerden, fietsten, liketen ... Kortom, het hele team van vzw 'de Rand' heeft er een productief jaar van gemaakt. Aan de hand van een 40-tal cijfers, feiten en weetjes blikken we terug op de hoogtepunten van 2022.

 • Uit het centrum

  GC de Bosuil zegt'Hier niet' tegen online haatspraak

  02/03/23

  Wij ondertekenden net als meer dan 600 andere bedrijven, merken en profielen het charter tegen online haatspraak en beledigingen op Hierniet.be.