Theater A tot Z

Dag Vreemde Man

Een groep mensen van verschillende leeftijden en achtergronden neemt ons mee door de wereld van de Nederlandstalige muziek en hun eigen levens. Ze hebben allemaal een andere moedertaal of culturele achtergrond. De combinatie van levensverhalen en 4-stemmig gezongen liedjes geeft iedereen een warm gevoel. Emoties en ambiance gegarandeerd!

Met de steun van vzw ‘de Rand’ en de Taalunie.

Graag deze info in een andere taal?

Deze pagina is ook beschikbaar in: fr / de / en

Theater A tot Z Dag vreemde Man

Datum

Prijzen

 • Basistarief: € 7,00

Locatie

GC de Bosuil
Witherendreef 1
3090 Overijse

Een groep mensen van verschillende leeftijden en achtergronden neemt ons mee op reis door de wereld van de Nederlandstalige muziek en door hun eigen levens. De acteurs hebben allemaal een andere moedertaal of culturele achtergrond. De combinatie van levensverhalen en 4-stemmig gezongen liedjes geeft iedereen een warm gevoel. Emoties en ambiance gegarandeerd!

In 2015-2016 bracht een groep anderstalige nieuwkomers de theaterproductie 'Gelukkig zijn'. Het muzikale theaterproject speelde meer dan 60 keer in het hele land. De acteurs-zangers gingen na de tournee verder als het koor Koruso. Door het grote succes, en de vraag naar meer, brengt Theater van A tot Z nu een nieuwe muzikale voorstelling met anderstaligen die Nederlands leren: 'Dag vreemde man' – opnieuw genoemd naar een lied van Ann Christy.

Tekst en regie: Peter Schoenaerts

Koorleider: Andy Dhondt

Arrangementen: Chris Carlier

Ontdek ook

 • Spel

  Bridge

  Kennisbeurs Druivenstreek

  ma 07 augustus 2023 – ma 24 juni 2024
  GC de Bosuil
 • Familie
  babycafé

  BabyCafé - Kerstfoto's

  GC de Bosuil

  wo 13 december 2023, 10:00–12:00
  GC de Bosuil
 • Creatief

  Glasetsen voor kerst

  Glasetsen

  wo 13 december 2023, 19:30–22:30
  GC de Bosuil