Uit het centrum

Nieuw ticketsysteem online

02/06/23

Een nieuw ticketingsysteem voor het aankomende nieuwe seizoen.

We hebben een nieuw ticketingsysteem. Heb je nog tickets voor dit seizoen, geen probleem deze blijven geldig!  Wil je ze raadplegen? Dan zal je je wachtwoord opnieuw moeten instellen. Doe dit door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je in het verleden al tickets hebt besteld. Op 9 juni start de ticketverkoop voor het seizoen 2023-2024. Vanaf dat moment gebruiken alle centra in de Druivenstreek hetzelfde ticketingsysteem. Hierdoor dien je maar één keer een account aan te maken.

Kocht je tickets voor activiteiten tussen 25 mei 2023 en 29 juni 2023? Dan heb je al een account en dien je enkel je wachtwoord in te stellen.

Doe dit door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je in het verleden al tickets hebt besteld. In alle andere gevallen dien je (eenmalig) een nieuwe account aan te maken. 

Vanaf 9 juni kan je, zowel online als aan de balie, tickets kopen voor alle voorstellingen die je terugvindt in de Cultuurbrochure Druivenstreek. In het nieuwe ticketingsyteem heb je ook een overzicht van welke tickets je hebt gekocht, je kan je tickets door ook opnieuw downloaden als je ze niet meer terugvindt.

Heb je nog vragen of lukt er iets niet? Onze medewerkers helpen je graag verder. 

Meer nieuws

 • Vacature
  jeroen techniek

  Vacature theatertechnieker GC de Bosuil

  08/06/23

  Vzw ‘de Rand’ zet in opdracht van de Vlaamse overheid en de provincie Vlaams-Brabant in op het Nederlands als verbindende taal én op gemeenschapsvorming in de Vlaamse Rand. Dat gebeurt via 5 pijlers, waaronder het beheren van 7 gemeenschapscentra.

  De gemeenschapscentra ondersteunen het plaatselijke verenigingsleven en bieden een kwaliteitsvol cultureel programma aan dat ook de internationale en anderstalige inwoners van de Rand aanspreekt. Voor die opdracht zoeken wij in het gemeenschapscentrum de Bosuil in Jezus-Eik een theatertechieker.

 • Uit het centrum

  Registratie UiTPAS-houder

  06/06/23

  Ben je een UiTPAS-houder? Registreer dan eerst je UiTPAS in het nieuwe ticketingsysteem en geniet van 10% korting op de basisprijs!

  Klik hier om je te registreren.

 • Uit het centrum

  Infomarkt herinrichting dorpskern Jezus-Eik 8 juni 2023

  31/05/23

  De Werkvennootschap organiseert op donderdag 8 juni van 17 u tot 21 u een infomarkt over de werken voor de herinrichting van de dorpskern van Jezus-Eik die na het bouwverlof opgestart zullen worden. De infomarkt kwam er op vraag van de Dorpsraad Jezus-Eik en vindt plaats in GC De Bosuil. Je kan doorlopend langskomen. De experten van de Werkvennootschap geven je graag een woordje uitleg over de geplande werken en beantwoorden je vragen.