Vacature

Vacature deskundige IGS

22/11/22

Bekijk hier de vacature voor deskundige IGS

Meer nieuws

 • Vacature

  Vacature (eind)redacteur gemeenschapskranten - vervangingscontract

  15/11/22

  Ben of ken jij de deeltijdse (eind)redacteur gemeenschapskranten die we zoeken voor de periode januari 2023-juni 2023? Lees verder!

 • Uit het centrum
  Sinterklaas

  Sinterklaaswedstrijd

  14/11/22

  Pak stiften, potloden, verf, glitter en stickers en maak voor ons je mooiste tekening of kunstwerkje! Geef je creatie, samen met al je contactgegevens (naam, voornaam, adres, e-mail, telefoon) uiterlijk op 25 november af aan onze balie of mail naar info@debosuil.be.

  Maak kans op een duoticket voor ons fantastisch sinterklaasfeest met een muzikale voorstelling van de Peatles op zaterdag 3 december.

 • Vacature

  Vacature stafmedewerker jeugd

  01/11/22

  Het team taalpromotie zoekt een enthousiaste collega die energie krijgt van kinderen die spelen en informeel leren in de vrije tijd. Onze ideale collega is een teamspeler die zelfstandig werkt en ook regelmatig op pad is om workshops te begeleiden, begeleiders te coachen en verenigingen of organisaties te ondersteunen in een traject. Daarom is op maat kunnen communiceren met én kennis overbrengen op een manier die aansluit bij de leefwereld van jongeren een pluspunt.