Nieuws

 • 40 jaar de Bosuil

  06/09/24

  Feest! De Bosuil viert dit jaar zijn 40e verjaardag.

  In 1984 opende de Bosuil zijn deuren. Sindsdien is het gemeenschapscentrum het kloppend hart van het bruisende Jezus-Eik. De sprong op tram 4 moet in stijl gevierd worden en daarom nodigen wij iedereen uit op ons feestweekend met nostalgische 80's vibes.

  Op vrijdag 6 september is iedereen welkom op onze afterwork vanaf 17:00. ‘Let’s dance’ met sletttig en glettig, Very Disco Chanel en Uphill Sound. Of speel mee met een doldwaze quiz, ‘een gans jaar voor niet’, georganiseerd door de dorpsraad.

  Zaterdag is de ultieme feestdag in 80-stijl! Het draait allemaal om fluokleuren, epauletten en dansen op de nummers van Clouseau, ‘Flash Dance’ en ‘Dirty Dancing’. Haal de haarlak boven, trek die beenwarmers aan en ‘Let’s get physical’!

  Wat kan je verwachten?
  - Haartooi en make-up 80’s-Stijl
  - Aerobics opwarming
  - Steengoede 80’s muziek met band en dj

  Op zondagochtend vindt de misviering plaats aan het Mariahof. Na de Mis geniet je van het aperitiefconcert van OCB op het terras van de Bosuil. Je kan ook rustig rondkuieren op de traditionele rommelmarkt in de Bloemenwijk.

  Wij kijken uit naar ons feestweekend. Jullie ook?

 • LANCERING CULTUURBROCHURE 2024-2025

  24/05/24

  LANCERING CULTUURBROCHURE

  We trappen het nieuwe cultuurseizoen af! De gloednieuwe cultuurbrochure valt binnenkort in elke brievenbus in de regio. Hierin vind je een volledig overzicht van alle activiteiten in de cultuur- en gemeenschapscentra in onze regio. Je kan de brochure ook al online bekijken op deze pagina.

  Naast een indrukwekkend mooi programma - boordevol humor en drama, klassieke deuntjes en moderne hits, voorstellingen voor jong, oud en alles tussenin - brengt het nieuwe seizoen ook een paar veranderingen met zich mee.

  Helemaal UiT

  Nog geen UiTpas? Dan is het nu het moment, want met deze spaar- en kortingskaart krijg je 10% korting op het basistarief bij aankoop van tickets voor alle voorstellingen in de CC's in de regio.

  Ontdek alle info over de UiTPAS op www.uitpasdruivenstreek.be

 • UiTmagazine Druivenstreek

  09/04/24

  Nog op zoek naar een leuke uitstap tijdens de paasvakantie of komende weekends? Ontdek de nieuwste editie van het magazine UiT in de Druivenstreek!

  Je kan deze terugvinden in je brievenbus of via onderstaande link online lezen:

  https://www.uitindedruivenstreek.be/file/download/36dda442-7fd9-4341-afcd-4cdfb8108dda/v24LPonA7CJ8cVvG18GNSQqLMB1bnu5v1Xj9SOP4nM3d.pdf

 • Taalkampjes tijdens de zomer

  23/02/24

  Op zoek naar een leuk Nederlands taalkamp vol avontuur? Van 19 tot 23 augustus en van 26 tot 30 augustus slaan we de handen in elkaar met SPORT EN OPLEIDING VZW om jouw kinderen een week lang te laten genieten van taal en spel!

  Locatie: GC de Bosuil

  Leeftijd: 3de kleuterklas tot 6e leerjaar

  Prijs: €150

  Uren: 08:00 - 17:00 u

  Inschrijven kan via de website van Sport en Opleiding vzw:

  www.sportenopleiding.be

 • UiTPAS bij GC de Bosuil

  25/01/24

  Ken je UiTPAS al? Dat is je voordeelpas voor cultuur en vrije tijd. Spaar punten bij heel wat activiteiten in de Druivenstreek (ook bij ons!) en ruil ze om voor leuke voordelen. Bovendien krijgen mensen met een beperkt budget met UiTPAS straffe kortingen op alle activiteiten. En dankzij de handige UiTPAS-app heb je je UiTPAS altijd bij de hand.

  Je kan de UiTPAS-app gratis downloaden via de app-store of via uitpas.be/app.

  Ben je een UiTPAS-houder? Registreer dan eerst je UiTPAS in het nieuwe ticketingsysteem en geniet van 10% korting op de basisprijs!

  Klik hier om je te registreren.

 • Zaalverhuur

  20/04/23

  Wil je graag in de rand rond Brussel vergaderen of een evenement organiseren? Zoek je ruimte voor een opleiding met je personeel, je leden, je klanten …? In GC de Bosuil in Jezus-Eik vind je een assortiment vergaderzalen en polyvalente ruimten.