Uit het centrum

UiTPAS bij GC de Bosuil

25/01/24

Ken je UiTPAS al? Dat is je voordeelpas voor cultuur en vrije tijd. Spaar punten bij heel wat activiteiten in de Druivenstreek (ook bij ons!) en ruil ze om voor leuke voordelen. Bovendien krijgen mensen met een beperkt budget met UiTPAS straffe kortingen op alle activiteiten. En dankzij de handige UiTPAS-app heb je je UiTPAS altijd bij de hand.

Je kan de UiTPAS-app gratis downloaden via de app-store of via uitpas.be/app.

Ben je een UiTPAS-houder? Registreer dan eerst je UiTPAS in het nieuwe ticketingsysteem en geniet van 10% korting op de basisprijs!

Klik hier om je te registreren.

Als je na de registratie tickets wilt bestellen, log je in en het voordeeltarief van de UiTPAS verschijnt. Je geniet nu van 10% korting.

Nog geen UiTPAS? Deze zijn te koop aan het onthaal van gc de Bosuil.

Meer nieuws

 • Vacature stafmedewerker ICT

  28/06/24

  Vzw ‘de Rand’ zoekt een enthousiaste collega die energie krijgt van het inzetten van zijn/haar globale ICT-skills in een uitdagende en multisite (#8 locaties) omgeving. Onze ideale collega is een teamspeler die zelfstandig werkt en ook regelmatig op pad is om technische ondersteuning te bieden en ICT-oplossingen te implementeren op verschillende locaties. Daarom moet de stafmedewerker ICT op maat kunnen communiceren met collega's en externe stakeholders, én kennis kunnen overbrengen over nieuwe technologieën en ICT-oplossingen.

 • Vacature medewerker administratie en communicatie GC de Kam

  28/06/24

  Als medewerker administratie en communicatie verzorg je het onthaal in het gemeenschapscentrum GC de Kam. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. In je takenpakket zitten zowel administratieve, financiële, communicatieve als logistieke opdrachten die zorgen voor een vlotte werking van het gemeenschapscentrum.

 • 40 jaar de Bosuil & Jezus-Eik kermis

  03/06/24

  Feest! De Bosuil springt op tram 4. Dat vieren we tijdens Jezus-Eik kermis een heel weekend lang met nostalgische 80's vibes. Bekijk hier het volledige programma.