Uit het centrum

Zaalverhuur

20/04/23

Wil je graag in de rand rond Brussel vergaderen of een evenement organiseren? Zoek je ruimte voor een opleiding met je personeel, je leden, je klanten …? In GC de Bosuil in Jezus-Eik vind je een assortiment vergaderzalen en polyvalente ruimten.

Wil je graag een ruimte reserveren? Vul dan het aanvraagformulier in of contacteer ons via 02 657 31 79.

Onze medewerkers helpen je graag met je wensen en plannen.

Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van alle beschikbare zalen. Prijzen en andere info vind je in de brochure zaalverhuur.

Klik hier voor de prijzen van de cafetaria.

Meer nieuws

  • de Gordel

    Gordel jij mee op zondag 1 september?

    15/04/24

    Op zondag 1 september sluiten we de zomer, zoals de traditie het wil, af met een fijne familiedag tijdens De Gordel. Wie mee wil gordelen kan net zoals de voorbije jaren terecht in het Provinciedomein in Huizingen. Daarnaast zal Dilbeek dit jaar de focusgemeente zijn. Vanuit zowel Huizingen als Dilbeek vertrekken fiets- en wandeltochten waarmee de gordelaars de Vlaamse Rand kunnen ontdekken, beleven en zelfs proeven! Voor wie het iets uitdagender mag, zijn er op 1 september opnieuw de Gordelpelotons die intussen traditie geworden zijn. Wie liever de klassieke 100 km in z’n eentje en op eigen tempo aflegt, kan dat uiteraard ook.

    De Gordel gaat steeds op zoek naar nieuwigheden. Zo was er in het verleden al de Gordelcross. Die veldritinitiates staan ook op 1 september weer op het programma. Vorig jaar konden de gordelaars op pad met de gravelfiets. Gezien een maand na De Gordel het WK Gravel naar de Vlaamse Rand komt, zullen er ook dit jaar gravelroutes aangeboden worden. Wat is dan nieuw in 2024? Dilbeek trekt de kaart van de Urban Sports. Denk aan panna voetbal en skateboarden, maar kom het vooral ontdekken!

    Traditioneel sluiten we De Gordel af met een flinke portie muziek en ambiance. Alle details over het programma volgen in de loop van de komende maanden. Ook inschrijven zal vanaf de zomer mogelijk zijn en net als de voorbije jaren planten we in ruil voor de geregistreerde deelnemers bomen om de Vlaamse Rand nog groener te maken.

  • Uit het centrum

    UiTmagazine Druivenstreek

    09/04/24

    Nog op zoek naar een leuke uitstap tijdens de paasvakantie of komende weekends? Ontdek de nieuwste editie van het magazine UiT in de Druivenstreek!

    Je kan deze terugvinden in je brievenbus of via onderstaande link online lezen:

    https://www.uitindedruivenstreek.be/file/download/36dda442-7fd9-4341-afcd-4cdfb8108dda/v24LPonA7CJ8cVvG18GNSQqLMB1bnu5v1Xj9SOP4nM3d.pdf

  • vzw 'de Rand'

    Jaarbeeld 2023

    15/03/24

    2023. Een jaar van groei en succes voor vzw 'de Rand'. We zijn trots op de behaalde resultaten en sterke samenwerkingen. We zijn klaar voor nieuwe uitdagingen en kansen. Lees hier ons jaarverslag!