Uit het centrum

Zaalverhuur

20/04/23

Wil je graag in de rand rond Brussel vergaderen of een evenement organiseren? Zoek je ruimte voor een opleiding met je personeel, je leden, je klanten …? In GC de Bosuil in Jezus-Eik vind je een assortiment vergaderzalen en polyvalente ruimten.

Wil je graag een ruimte reserveren? Vul dan het aanvraagformulier in of contacteer ons via 02 657 31 79.

Onze medewerkers helpen je graag met je wensen en plannen.

Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van alle beschikbare zalen. Prijzen en andere info vind je in de brochure zaalverhuur.

Klik hier voor de prijzen van de cafetaria.

Meer nieuws

 • Uit het centrum
  Frontpage vromingen 2023

  Nieuwe vormingen najaar 2023

  08/08/23

  Wil je zwoel salsa dansen? Word je graag wakker vol energie? Wil je een liedje kunnen schrijven? Ben je geïnteresseerd in drones?

  Ons volledige aanbod vormingen en workshops kan je hier digitaal doorbladeren. Een papieren versie kan je aan ons onthaal vragen.

  Tickets kan je ook via deze website aankopen en met de UiTPAS krijg je ook 10 % korting op het basistarief.

 • Uit het centrum

  Registratie UiTPAS-houder

  06/06/23

  Ben je een UiTPAS-houder? Registreer dan eerst je UiTPAS in het nieuwe ticketingsysteem en geniet van 10% korting op de basisprijs!

  Klik hier om je te registreren.

 • vzw 'de Rand'

  Jaarbeeld 2022

  16/04/23

  We hebben het voorbije jaar niet stilgezeten. We schreven, organiseerden, informeerden, investeerden, renoveerden, fietsten, liketen ... Kortom, het hele team van vzw 'de Rand' heeft er een productief jaar van gemaakt. Aan de hand van een 40-tal cijfers, feiten en weetjes blikken we terug op de hoogtepunten van 2022.