Uit het centrum

Zaalverhuur

20/04/23

Wil je graag in de rand rond Brussel vergaderen of een evenement organiseren? Zoek je ruimte voor een opleiding met je personeel, je leden, je klanten …? In GC de Bosuil in Jezus-Eik vind je een assortiment vergaderzalen en polyvalente ruimten. 

Wil je graag een ruimte reserveren? Vul dan het  aanvraagformulier in of contacteer ons via 02 657 31 79.

Onze medewerkers helpen je graag met je wensen en plannen.

Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van alle beschikbare zalen. Prijzen en andere info vind je in de brochure zaalverhuur.

Klik hier voor de prijzen van de cafetaria.

Meer nieuws

 • Vacature
  jeroen techniek

  Vacature theatertechnieker GC de Bosuil

  08/06/23

  Vzw ‘de Rand’ zet in opdracht van de Vlaamse overheid en de provincie Vlaams-Brabant in op het Nederlands als verbindende taal én op gemeenschapsvorming in de Vlaamse Rand. Dat gebeurt via 5 pijlers, waaronder het beheren van 7 gemeenschapscentra.

  De gemeenschapscentra ondersteunen het plaatselijke verenigingsleven en bieden een kwaliteitsvol cultureel programma aan dat ook de internationale en anderstalige inwoners van de Rand aanspreekt. Voor die opdracht zoeken wij in het gemeenschapscentrum de Bosuil in Jezus-Eik een theatertechieker.

 • Uit het centrum

  Registratie UiTPAS-houder

  06/06/23

  Ben je een UiTPAS-houder? Registreer dan eerst je UiTPAS in het nieuwe ticketingsysteem en geniet van 10% korting op de basisprijs!

  Klik hier om je te registreren.

 • Uit het centrum

  Nieuw ticketsysteem online

  02/06/23

  Een nieuw ticketingsysteem voor het aankomende nieuwe seizoen.