Uit het centrum

Taalkampjes tijdens de zomer

23/02/24

Op zoek naar een leuk Nederlands taalkamp vol avontuur? Van 19 tot 23 augustus en van 26 tot 30 augustus slaan we de handen in elkaar met SPORT EN OPLEIDING VZW om jouw kinderen een week lang te laten genieten van taal en spel!

Locatie: GC de Bosuil

Leeftijd: 3de kleuterklas tot 6e leerjaar

Prijs: €150

Uren: 08:00 - 17:00 u

Inschrijven kan via de website van Sport en Opleiding vzw:

www.sportenopleiding.be

Meer nieuws

 • de Gordel

  Gordel jij mee op zondag 1 september?

  15/04/24

  Op zondag 1 september sluiten we de zomer, zoals de traditie het wil, af met een fijne familiedag tijdens De Gordel. Wie mee wil gordelen kan net zoals de voorbije jaren terecht in het Provinciedomein in Huizingen. Daarnaast zal Dilbeek dit jaar de focusgemeente zijn. Vanuit zowel Huizingen als Dilbeek vertrekken fiets- en wandeltochten waarmee de gordelaars de Vlaamse Rand kunnen ontdekken, beleven en zelfs proeven! Voor wie het iets uitdagender mag, zijn er op 1 september opnieuw de Gordelpelotons die intussen traditie geworden zijn. Wie liever de klassieke 100 km in z’n eentje en op eigen tempo aflegt, kan dat uiteraard ook.

  De Gordel gaat steeds op zoek naar nieuwigheden. Zo was er in het verleden al de Gordelcross. Die veldritinitiates staan ook op 1 september weer op het programma. Vorig jaar konden de gordelaars op pad met de gravelfiets. Gezien een maand na De Gordel het WK Gravel naar de Vlaamse Rand komt, zullen er ook dit jaar gravelroutes aangeboden worden. Wat is dan nieuw in 2024? Dilbeek trekt de kaart van de Urban Sports. Denk aan panna voetbal en skateboarden, maar kom het vooral ontdekken!

  Traditioneel sluiten we De Gordel af met een flinke portie muziek en ambiance. Alle details over het programma volgen in de loop van de komende maanden. Ook inschrijven zal vanaf de zomer mogelijk zijn en net als de voorbije jaren planten we in ruil voor de geregistreerde deelnemers bomen om de Vlaamse Rand nog groener te maken.

 • Uit het centrum

  UiTmagazine Druivenstreek

  09/04/24

  Nog op zoek naar een leuke uitstap tijdens de paasvakantie of komende weekends? Ontdek de nieuwste editie van het magazine UiT in de Druivenstreek!

  Je kan deze terugvinden in je brievenbus of via onderstaande link online lezen:

  https://www.uitindedruivenstreek.be/file/download/36dda442-7fd9-4341-afcd-4cdfb8108dda/v24LPonA7CJ8cVvG18GNSQqLMB1bnu5v1Xj9SOP4nM3d.pdf

 • vzw 'de Rand'

  Jaarbeeld 2023

  15/03/24

  2023. Een jaar van groei en succes voor vzw 'de Rand'. We zijn trots op de behaalde resultaten en sterke samenwerkingen. We zijn klaar voor nieuwe uitdagingen en kansen. Lees hier ons jaarverslag!